Hackman Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Zdravim, koupil jsem už konzoli cfw rogero 4.50, hrál jsem na ní nějaké 2 měsíce a ted jsem si stahnul hru, že si jí zahraju a chtělo to 4.53, tak jsem stahnul normální update přímo z PS3 na 4.55. A to jsem asi podělal že? Teď mi nejde ani multiman. Po té co jsem se dočetl, že jsem udělal asi blbost, tak jsem si stahnul aktualizaci Rogero 4.50 na 4.55 a při instalaci mi to napíše "data is corrupted (8002f957)". Prosím o rady co dál... Popřípadě jestli musim znovu nechat někym flashnout nebo už to zvládnu sám? Mam PS3 slim. V jaký cenový relaci se to tak pohybuje? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Rozhodně znovu flash. Jinák se mi zda že musíš udělat DG na 3.55 a z něho můžeš nahrát cfw. Jinak jakou máš desku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romtur Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Někdo z Plzně kdo by mi poladil PS3 4204C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.