kingcz Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2014 Mam v planu si koupit DS4 na hrani na PS3 a chci se zeptat, jaky je DS4 oproti DS3. Citovat
0 spoock Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2014 něco mezi DS3 a Xbox ovladačem, rozhodně super, ale nefunguje na PS3 úplně korektně, tak buď na to připraven a GTAV si na tom třeba nezahraješ rozhodně ale jako druhý ovladač k PS3 dobrý nebo na střílečky, protože páčky na L2 a R2 jsou na střelbu mnohem lepší Citovat
0 headhot Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2014 tak ds4 funguje v pohode, uz konecne funguje share tlacitko jako select, hlavni problem je musis hrat pres kabel Citovat
0 kingcz Odesláno Prosinec 15, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2014 Tak vylepseni L2/R2 je rozhodne pozitivni vec. A co L3/R3 klikuji se perfekne? Ja uvazuji o koupi DS4 hlavne na FPS, treba posledne Destiny a mne obcas jako zaseka L3, kdyz chci sprintovat. @headhot DS4 se neparuje pres BT? Citovat
0 pilulkin Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2014 (upraveno) DS4 by měl fungovat s PS3 už i bezdrátově, ale pouze jako generický ovladač a ještě ne ve všech hrách. Jak píše spoock, používal bych ho s PS3 spíš jako příležitostný druhý ovladač. Na tlačítka L2/R2 jsem si kdysi dávno koupil za pár korun plastové nástavce a maximální spokojenost, bez nich bych už s DS3 nehrál. Upraveno Prosinec 15, 2014 uživatelem kjuler Citovat
0 headhot Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2014 tak ja DS4 pouzivam vyhradne na hrani bojovek a jestli funguje uz i bezdratove je to fajn,ale ta vydrz je na ♥♥♥♥♥,tak jsem si koupil 2,5 m kabel a nemusim to resit. Jinak vyhradne na hrani na ps3 to neni nejlepsi napad, protoze ten home button furt nefunguje. Citovat
Otázka
kingcz
Mam v planu si koupit DS4 na hrani na PS3 a chci se zeptat, jaky je DS4 oproti DS3.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.