kabanos Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Delší dobu jsem přemýšlel o desktopu, teď se mi celkem pěkná varianta nabídla tím, že známej prodává starší mašinu, ne vůbec špatnou i když už trochu dědeček. CPU:AMD Phenom II X4 955 Black Edition pamet: 8GB RAM DDR3 GPU: Grafika ATI Radeon HD 5770 1GB DDR5 deska: GA-990FXA-UD3 zdroj: Black Power 550W bez disku... Vidím to tak, že bych co nejdříve vyměnil grafárnu a časem tam potom nahodil nějaký novější procák. Nabízí to za 6500, co vy na to ? Přijde vám to výhodné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Mám jen o kapičku lepší komponenty od stejných značek za 9000 z czc přesně 2 roky zpět. Takže 6500 není úplně zlý, ale na známýho by to mohl pustit levněji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.