Lafor Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Mam origo 3.71 psp slim a potřeboval bych naflashovat 3.71 M33 z Českých Budějovic, nechci se v tom radši hrabat abych to nezvoral - zdá se mi to trochu těžký tak nechci mít doma brick. Pokud má někdo zájem tak se rád domluvim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Posli to Anonymousovi nebo takkenovi .Budes to mit 100% Ja delam jen osobky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 nebo to muzes poslat mě, ale zase malo lidi mi potvrdi ze je na me spolehnuti :( jinak jak psal kvas, na tekena a anonyma je nejveci spolehnuti na foru ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 uz 3. psp mi prichazi postou, kdyby si mel zajem.;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lafor
Mam origo 3.71 psp slim a potřeboval bych naflashovat 3.71 M33 z Českých Budějovic,
nechci se v tom radši hrabat abych to nezvoral - zdá se mi to trochu těžký tak nechci mít doma brick.
Pokud má někdo zájem tak se rád domluvim.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts