joan07 Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Cus.Koupil jsem si cedo diablo3 ros....bylo tam install game,aby se mi hra nainstalovala na hadr ps3ky,což se stalo ale ted nikde v menu ps3ky ji nemůžu najít abych tam už nemusel rvat to cedeso...kde to najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 a víš určo že to jde bez dvd? třeba se tam ty data instalovala z důvodu rychlejšího načítání apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Cus.Koupil jsem si cedo diablo3 ros....bylo tam install game,aby se mi hra nainstalovala na hadr ps3ky,což se stalo ale ted nikde v menu ps3ky ji nemůžu najít abych tam už nemusel rvat to cedeso...kde to najdu? viděl jsi už někdy nějakou hru na PS3 která funguje bez disku? :D Pouze digitální obsah jde hrát bez disku, zbytek musíš mít vždy vražený disk v PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 jak jsem kupoval naruta tak jsem si všiml že ze zadu bylo napsano HDD ve složce s 2245 + mb to nejspíš znamená že se to nainstaluje na HDD ale cedlo potřebuji jako by CD-KEY :). Pokd´to chápu dobře. Snad se i GTA5 bude dat nainstalovat kvuli richlosti načitani co jsem slišel tak to neni nijak rychlovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distephano Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 ta instalace ma jen pres 4GB a jsou to jen videa na nacitani aby byla rychlejsi, cele diablo ma 25 GB a musis tam dat vzdy disc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.