caesar Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Zdarec, jen tak pro zajímavost, mohly byste sem napsat dobu instalace jednotlivých her? Dnes jsem instaloval Destiny demo (17,4Gb) a nějakých 60% trvalo přes 2h... je to normální? Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Stahování z PSN je obecně pomalejší, takže bych to viděl jako normální stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Jojo Ja stahoval z PSN GTA plnou verzi a trvalo to saaakra dlouho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Prosinec 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 mám na mysli instalaci her, ne dobu stahování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Ono ti to pise instalaci, ale zaroven se to stahuje proto to tak trva, ale doufam ze se nepletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
caesar
Zdarec,
jen tak pro zajímavost, mohly byste sem napsat dobu instalace jednotlivých her? Dnes jsem instaloval Destiny demo (17,4Gb) a nějakých 60% trvalo přes 2h... je to normální?
Thx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.