SkillumpCZ Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Dobrý den už vím jak flashnout xbox 360 slim ale nevím jak ho přípojit k PC zkousel jsem SATA kabel a napájení přes xbox ale počítač mi tu mechaniku nenasel. Chtel bych se zeptat co si mam koupit aby mi to počítač našel nebo co jsem delal spatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka85 Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 (upraveno) Ty se budeš asi čertit ale vykašli se nato a pošli to nějakýmu flasherovi ;) Ono pak třebas vyhodit Xboxe neni uplně top nebo schanět někoho kdo ti to opravi ... 500 za flash +poštovný je sakra min než schanět Xbox :) (vim o čem mluvim :( ) Taky sem se chtěl jen mrknout co mam za Flash páč bývali majitel věděl kuloví ) a nezdalo se mi to zas tak složitý :) Jinak nová mechanika stojí víc jak 1000kč a flask k tomu ,taky musíš zaplatit někomu práci (jasný když se ti to nepovede) Upraveno Prosinec 24, 2014 uživatelem Jirka85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.