Khajit1468628656 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Zdravím, zajímalo by mě zda lze využít ten 30 dení xbox live gold free co xbox nabizi uz při startu + dokoupit předplatné na roční xbox live gold v něakém e-shopu a také aktivovat, budu mít ve výsledku 13 měsíců ? Předem díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Čau. Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 drogbazzzz Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 bacha na to, ze obcas ty live cody pridavane ke hram, konzolim atd, jsou pouze pro nove Xbox Live ucty, takze pokud nezakladas novy ucet, tak k temu staremu to nemusi jit pouzit. cimz, nerikam, ze toto je ten pripad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 No, vesměs je to jako free gold ke hře. Třeba dvoudenní. Ten taky funguje jako plnohodnotný. Ale to co piše dogbazzzz může být taky varianta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Vorlíček Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 S tímhle sem se asi nejspíš teď setkal já. Účet sem měl už od x360, dostal jsem čtrnáctidenní live gold, dal sem přečíst qr kód, všechno v pohodě, ale live gold nemám. A to samé u kódu, který sem dostal k Halo. Takze buď dělám něco špatně nebo nevím. Nesetkal se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hulikfkz Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 14 denní není plnohodnotný,nedostaneš s ním zadarmo hry,ani slevy pro gold účty.Ale mulťák si s ním zahraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Zrovna na tohle jsem se chtěl zeptat..... Jsem novým majitelem XONE a tak jsem tam měl ten 14 denní live. Zadal jsem ho, ale na store nevidím, že bych si mohl stáhnout nějakou gamesu zadarmo nebo že by se mi u profilu objevilo, že jsem live. Když koupím ten 1,3,12 měsíců, tak to ve store poznám nebo budu muset projíždět hru po hře a zjišťovat jestli je zadáčo? Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dudu27 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 14dní je jen trial, můžeš na mulťák, ale výhody v nákupu nebo stažení her nemáš .) musíš koupit 1m, 3m , 12m já kupoval za 990kč před vánoci 12+1m v Xzone.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Khajit1468628656
Zdravím, zajímalo by mě zda lze využít ten 30 dení xbox live gold free co xbox nabizi uz při startu + dokoupit předplatné na roční xbox live gold v něakém e-shopu a také aktivovat, budu mít ve výsledku 13 měsíců ? Předem díky za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.