Roje Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 čaute určitě nekdo z vás má MDA nebo prostě PPC jaký máte PPC a vaše nejoblíbenější hra...? (dávejte odkaz na hru a Screen jak hrajete) Podle me je tento TOPIC dobrej ne? Mě teď má přihít MDA compact Qtek s100 takže se těším na COD a HEroes POcket :) co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Nejlepsi je azgard defence pokud znas tower defence na PC/PSP, tohle je ono, akorat ze mnohem lepsi ;) a nehraju to na svym PPC, protoze mam stare WM2003, ale na kamosove co ma WM6 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Mam Mda Vario(Qtek 9100) a nejhranějši je asi stavěni dráhy pro sáňkaře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 uz tu podobny topic je ... sice ne o mda ale o ppc ... to vyjde nastejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Prosinec 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Xetron das pls odkaz a sreen :D chtel bych to skusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AzTeKK Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Mam iMate JasJar a hraju Bubble Breaker :) Hra, ktera je v systemu, ale docela me to zabavi. Hral jsem to na vsech mych PPC :) Z COD jsem byl totalne zklamany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Prosinec 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 hele kuci nemate nekde link na Pocket heroes pro MDA C. (Qtek s100) ? je to PPC .... moc to schanim ... me nejvic sklamala hra NFS takova kravina :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.