aaischa Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2014 Jenom tak ze zvědavosti, je někdo takovej majstr že to dal ? :) u někerejch A+ tratí mi to připadá jako by si člověk musel něco šlehnout aby to dal na elite pass :D :psp::idea: Citovat
silverhound Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 Hlásim se ^^ Upřímně moc si to už nepamatuju a nepamatuju si, že by v kampani bylo něco extra složitýho s výjimkou ty Pirahna related trofeje jak se musí projet trat bez nabourání a pak samozřejmě ten multiplayer, kterej je ke konci poměrně krutopřísnej. Citovat
aaischa Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2014 dobře ty :D na mě to pak je už strašně rychlý že vůbec nestíhám zatáčet :Dtakže sem rád za pass :) Citovat
silverhound Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2014 Každopádně platinka/neplatinka jedna z nejlepších Vita her pro mě určitě, fakt sem si to užil. Řikám, moc si to nepamatuju a nevim kde to vázne u tebe, ale nejdůležitější je na tý větší obtížnosti se dobře používat Air-Brakes (L/R čudlíky) a pude to. Citovat
endhalf Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2014 Taky si myslím, že je to jedna z nejlepších Vita her. Škoda, že Sony v podstatě Vitu přestalo podporovat, má takový potenciál... Citovat
silverhound Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2014 Já si upřímně nestěžuju. Tedkon je sice chuďera zahrabana pod postelí ale až bude po státnicích tak jí dám zase co zabrat ^^. Já hodně rád japonský hry a NISA např. Vitu titulama zásobuje a osobně řadim Virtues Last Reward mezi nejlepší hry, který sem za posledních 20 let hrál, ale to už je asi trošku off topic :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.