LadislavBogar Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Čaute chcem sa spýtať či Ps4 robí update hier automaticky ako napr. u nhl 15 ? alebo si to mám niekde vyhladať či ? díki za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Dělá to automaticky u všech her, ale nejen si jistej, jestli jsem to někde nenastavoval. Pokud ti to dělá u NHL 15, tak to bude dělat všude...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LadislavBogar Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Ako robil mi na začiatku ako som prvý krát dal do konzole NHL nejaký update vyše giga ... tak a kde to mám nastaviť keď tak ??? alebo kde mám sťiahnúť tie update ked mi to nerobí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Settings - System - Automatic Download and Upload a zaškrtneš obě kostičky. Jinak manuálně můžeš najet na ikonu hry, zmáčknout OPTIONS - rozbalí se ti okno a zvolíš upload..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LadislavBogar
Čaute chcem sa spýtať či Ps4 robí update hier automaticky ako napr. u nhl 15 ? alebo si to mám niekde vyhladať či ? díki za odpovede
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.