LadislavBogar Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2014 Čaute chcem sa spýtať či Ps4 robí update hier automaticky ako napr. u nhl 15 ? alebo si to mám niekde vyhladať či ? díki za odpovede Citovat
0 Jitus Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 Dělá to automaticky u všech her, ale nejen si jistej, jestli jsem to někde nenastavoval. Pokud ti to dělá u NHL 15, tak to bude dělat všude...... Citovat
0 LadislavBogar Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 Ako robil mi na začiatku ako som prvý krát dal do konzole NHL nejaký update vyše giga ... tak a kde to mám nastaviť keď tak ??? alebo kde mám sťiahnúť tie update ked mi to nerobí ? Citovat
0 Jitus Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 Settings - System - Automatic Download and Upload a zaškrtneš obě kostičky. Jinak manuálně můžeš najet na ikonu hry, zmáčknout OPTIONS - rozbalí se ti okno a zvolíš upload..... Citovat
Otázka
LadislavBogar
Čaute chcem sa spýtať či Ps4 robí update hier automaticky ako napr. u nhl 15 ? alebo si to mám niekde vyhladať či ? díki za odpovede
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.