kokin Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 jde na psp slim icq, nebo si třeba pouštět videa, rádio, nebo stahovat? Já jsem to ještě ani nedržel v ruce, tak kdyby to byly špatný otázky, tak se předem omlouvám:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 giO Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 no icq de (afkim) skus hledat tady na foru ;) a videa urcite taky a s radiem zkusenosti nemam, ale pry to jde taky (pro me zbytecnost :) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 download ano ICQ Afkim rádio (podle mě ne) videa ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 icq určitě videa 100%(formát mp4) radio taky(ale ne český je to seřazený podle stylu) DL taky xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 jak tady všichni pišou s tim souhlasim ale porad me se*rou ty nazvy topiku... jde to ? kam s tím ? ...:roll:... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 jak tady všichni pišou s tim souhlasim ale porad me se*rou ty nazvy topiku...jde to ? kam s tím ? ...:roll:... vsak ma upozorneni ... vzhledem k tomu ze to je novacek tak jenom upozorneni ... jestli se to bude opakovat tak dostane natvrdo cervenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Please s tim stahováním: jdou stahovat třeba i iso hry? sry za ot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 icq určitěvidea 100%(formát mp4) radio taky(ale ne český je to seřazený podle stylu) DL taky xD ale on asi mysli videa co su cojaviem na youtbe ze ci idu nie ci idu co si sam kopnes do PSP :) ale neviem ako je to z radiom ale vs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 videa na youtube uvidis pres hbw psptube;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kokin
jde na psp slim icq, nebo si třeba pouštět videa, rádio, nebo stahovat?
Já jsem to ještě ani nedržel v ruce, tak kdyby to byly špatný otázky, tak se předem omlouvám:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts