pepin0 Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 Našiel by sa niekto kto by chcel sharnuť so mnou hry pomocou my home xbox? Moje hry : assassin's creed unity assassins creed black flag battlefield 4 cod ghost chariot crimson dragon ufc fifa 14 need for speed rivals peggle 2 titanfall wolfenstein the new order volgarr zlate členstvo do 22.11.2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoxcatko Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Ahoj, jsem v tomhle docela nováček a nevím moc, jak to funguje. Ale rád se s tebou podělím o ty svoje, když mi prozradíš, jak na to :D. Moje hry: Kinect sports rivals Battlefield 4 Watch Dogs Forza Motorsport Worms Battlegrounds (nebo tak něco, klasika wormsíci z dětství, v pěkném kabátku :) ) Volgarr the Viking Warframe Zlaté členství do 28.12.2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.