Grizzly Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Zdar, stahnul jsem si hru Smash Court Tennis 3, ale nevim, co s ni. Kdyz otevru slozku tak tam mam strasne moc souboru, ale zadny .iso nebo treba .zip. Co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 :)... musis tam mit slozku X.01.rar ;).. a ta otevria ostatnich X souboru (ktere jsou pripony 01 02 atd )... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grizzly Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 ten soubor tam neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Tak cim konceji? mas zobrazenou viditelnost pripon? ;)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grizzly Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 mam zaplou viditelnost pripon, konci treba .001 nebo .002 nebo .003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Antabelus Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 prostě jeden z nich otevři a uvnitř by mělo být .iso, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 potrebujes winrar ... jestli ho nemas muzes si zdarma stahnout treba zde www.download.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grizzly Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Lidi dik moc za rady, nejak se mi s winrarem jeden ten soubor podaril otevrit, takze to slape. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Grizzly
Zdar, stahnul jsem si hru Smash Court Tennis 3, ale nevim, co s ni. Kdyz otevru slozku tak tam mam strasne moc souboru, ale zadny .iso nebo treba .zip. Co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts