richie Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Od odpoledne se nějak nechytam ani s PSN. Asi všichni mastí gamesy od Ježíška. :-):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Jojo, už pár hodin to mají nějaké rozbité, ze začátku mi to házelo hlášku, že probíhá údržba. Říkal jsem si, že jsou ♥♥♥♥♥ové dělat údržbu, když tolik lidí chce hrát. Ale jelikož už to nepíše ani to, ale pouze errory, tak to spíš vypadá, že to mají rozbité a buď to nikdo nespravuje a nebo jim to moc opravit nejde :) Ale sere mě to pěkně, po dlouhé době konečně mám čas si pěkně zahrát a ono to nejde, mám chuť ten PS4 vyhodit z okna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Na netu jsem našel, že PSN-ko bylo heknutý nějakou skupinou Lizard Squad. Tak bych neházel asi vše na Sony, i když už jsem přemýšlel o tom, že koupím Xbox :-) ale i tomu prý nejede Live. Tak nezbývá asi nic jinýho než být trpělivej, čekat a doufat, že to Sony co nejrychleji vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 xlive taky nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 (upraveno) a to jako nemuzu hrat ani hry offline nejak mi nejde vubec nic teda digitalni distribuce mi nejdou ale hry na bd discich jdou. Upraveno Prosinec 25, 2014 uživatelem donnybsc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Protoze mas se♥♥♥♥♥rni ucet a ktomu potrebujes byt prihlasenej na psn takze aby sis zahral potrebujes bud psn nebo primarni ucet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell1987 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 kurňa ja chci gemblit a nejde to!!!je už někaké prohlášení???Není to kvůli tomu filmu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Ne prý nějaká skupina napadla jak vás tak i nás Xboxáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 (upraveno) Kuwa, to bude zase výsledek žabomyší války mezi a S*ny Nor*h K*reou!!! Upraveno Prosinec 25, 2014 uživatelem jesterhead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell1987 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 snad to rychle vyřeší,pokud ne tak snad nám dají něco zdarma jako minule!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 tak to bych videl na preventivni zmenu hesla jak to najede.. ono zabezpeceni sony se ukazalo uz mnohokrat dost mizerny ... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 tak to bych videl na preventivni zmenu hesla jak to najede.. ono zabezpeceni sony se ukazalo uz mnohokrat dost mizerny ... :/ Myslis jo? Radsi asi taky tak ucinim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 člvoěk nikdy neví, minule šlohly tunu udaju o kartách.. tak sem radsi zakazal platby online u karty spojeny s psn učtem .. mozna paranoia.. ale tak v minulosti v tomhle sony zklamal xkrat.. ale spis budou jenom nejak pretizeny servery ala ddos... kdyz unikly ty hesla, sony dalo vedet a vsechny nechala zmenit hesla.. takze se uvidi az to najede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Ted nevim, jak to mam u karty v PSN. Ulozenou ji tam mam, ale vyzaduji pri platbe heslo, coz mi je k hovnu, jestli slohnou hesla :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 ... mazat vždy údaje o kartě hned po platbě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Tak co jsem pročítal tweety atd. na netu, tak se jedná "pouze" o DDos útoky, kterými přetěžují servery, takže, co se týče kradení hesel atd. tak bych byl v klidu. Každopádně rozhodně nemám nikde s ničím spárovanou kartu, raději psn kupóny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 ok, jdu na to, jestli se prihlasim pres kompa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 ...snad je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Hm tak neprihlasim ani pres PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 (upraveno) Tak mě už přes comp Xlive jde ale načítá to pomalu Upraveno Prosinec 25, 2014 uživatelem rico4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 V noci ...nad ránem snad uvidíme RESTART... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 To uz je druha noc, co nejde PSN :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 no tak holt dáme karty no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 ja uz hraju na pokrstaru pokra :) treba vyhraju nejake penizky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 abstak! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.