aaischa Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 to všichni pařítě jenom onl, a nemáte nic ofl kde se dá zatim hrát příběh :D ? Citovat
sx2000 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 jak se jednou okusi MP tak SP je hrozne nudnej :D Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 Kdyby aspon napsali na supportu, kdy to nahodi. Citovat
czlada Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 Ted nevim, jak to mam u karty v PSN. Ulozenou ji tam mam, ale vyzaduji pri platbe heslo, coz mi je k hovnu, jestli slohnou hesla :D. Ono je to heslo jedno, pokud mají údaje o kartě. To heslo je jen na psn. Když to budou chtít použít jinde, tak jim v tom nic nebrání :) ... mazat vždy údaje o kartě hned po platbě... Chtěl bych mít jistotu jako ty, ale myslím si že Sony má stejně údaje v zálohách, takže vlastně je to taky k ničemu :) Citovat
Tankista Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 Kdyby aspon napsali na supportu, kdy to nahodi. Nemůžou napsat něco co nevědí :) ‏@AskPlayStationNo ETA available yet, but our Team is working to fix it as soon as possible, thank you for your patience Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 Stejne je zakopu do zeme :D Citovat
rico4 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 Tak potvrzuji Xlive jede ...konečně Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 To neni fer, xbox padl jako posledni tak by mel naskocit jako posledni :D Citovat
jesterhead Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 Nikoho v dnešní době nezakopeš, nejsme 6 let zpět... a jistotu co se týče karet nemá nikdo a hned v této špinavé době mít nebude... Citovat
rico4 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 To neni fer, xbox padl jako posledni tak by mel naskocit jako posledni :D Tak to zkoušejte ..ale držím konkurenci pěsti at už i vy hrajete..protože to je děs!!!! :) Citovat
kadell Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 No ty kravo, tak to jsem asi heknul ja. Zapojil jsem od Jeziska PS TV (je to k hovnu, ale o tom v jinem vlakne), prihlasil jsem se (to jeste slo), vyjdu po schodech nahoru k PS4, tam jsem prihlasenej, tak jsem se odhlasil, aby se to nepralo a uz jsem se neprihlasil. :-D Citovat
jesterhead Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 ...single, trainning, timetrial...offline nás musí posílit :) Citovat
jesterhead Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 kadell, i bez schodků je to v p**i... Citovat
aaischa Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 jen nadruhou stranu at to trva klidne uz do rana :D v noci se klidne prospim, a naopak kdyz to bude delsi je vyssi sance ze bude nejaka odměna od sony :D coz by za to stálo :))) p.s. je to i jistá satisfakce za to že mi v minulosti zabanovali psn účet kde sem mel 14 lvl v trofejích atd... :D Citovat
jesterhead Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 ...nic nebude, žádné "satisfaction" nečekat. Budem radi za ráno ve standardu... Citovat
Kubinator Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Uz Vam to jede, me teda ne :( Citovat
Rabb1t Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 U me taky jeste nejede :-( Citovat
Stanly91CZ Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Ne a uz me to stve kouspil jsem si ps tv chtel jsem to skusit. Citovat
donnybsc Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Ahoj bohuzel stale nejde ach jo to je fakt demence Citovat
punit50 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Tak radsi bych tu zmenu hesla udelal :( http://www.novinky.cz/internet-a-pc/357244-sluzby-pro-xbox-a-playstation-mely-problemy-asi-kvuli-hackerum.html Citovat
Stanly91CZ Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 ja si nabyjim penize na ucet pres kupony takze to neresim Citovat
miz012 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Ja byl vcera vecer nastvany, ze si nemuzu stahnout Putty Squad (na Vite). A store nejel. Od rana zkousim store na PC a nic... a ted jsem najednou zkusil Vitu a tam uz to slape. Citovat
Daiv_69 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Vloni stejny problem na Vanoce, predloni take. Uz je to trapny, sackujem jim tam prachy za psplus, bez ktereho je ps4 polovicni, jeste se ohaneli, ze penize z prubezneho placeni teto sluzby pujdou predevsim ke zkvalitnovani sitovych sluzeb a tohle je vysledek. Na Vanoce nepocitejte, ze si zahrajete. Pokud vse pujde podle osvedceneho scenare, zitra uz to bude lepsi, cast lidi musi i o vikendu do prace a od pondelka uz nebude problem se pripojit. Nejhorsi ale je, ze se kazdy rok tesim na Vanoce, jediny volno, kdy se clovek muze pobavit a vzdy jen zklamani, protoze PSN dle pravidelneho scenare nefunguje. A jestli za to muzou hackeri? Uz jednu zasadni taskarici s utoky mame zdarne za sebou, Sony se stale nepoucila? Osobne ale vice vsazim na pretizene servery, jako vzdy, je to jen krasna vymluva, ty utoky. Citovat
Stanly91CZ Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 ja taky po dlouhy dobe mam dovolenou a nic to je na prd Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.