kamhanz Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Strore me nezajima, hlavne gta online[emoji2] nasrali me , cekam na volno az budu moct hrat online a zas ♥♥♥♥♥... Citovat
Puhlovsky Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Mě to taky nejede máme to od štědrého dne a už mě ta konzole sere.13tis za černou bednu která je bez netu skoro mrtvá ,a podpora a kvalita servru nebo na co se to věsí je taky mizerná. Citovat
skresa Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 no to je fakt.. těm co to dostali k vánocům nezávidím.. Prvotní nadšení vystřídalo zklamání no.. ale tak bude to ok :) Citovat
bumtiousheart Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Jste si jisti ze to bude fajn ? vzdyt uz je to treti den !!! Citovat
Puhlovsky Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Jste si jisti ze to bude fajn ? vzdyt uz je to treti den !!! Přesně máš recht Citovat
skresa Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 pravda že už to trvá trochu moc dlouho.. Citovat
bumtiousheart Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Jako jo dobry pretizi se to nebo nekdo to napadne tak to nepovali dve az tri hodinky to kazdej pochopi ale nevali to tri dny a nikdo se nejak nevyjadriv nic nenapsal za to ze se ps+ musi platit je to peknej hnus odnich !! Citovat
skresa Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 nejhorší že u MS to měli za chvilku opravené... Hráči Xka hrají a smějí se :) Citovat
Puhlovsky Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Jako jo dobry pretizi se to nebo nekdo to napadne tak to nepovali dve az tri hodinky to kazdej pochopi ale nevali to tri dny a nikdo se nejak nevyjadriv nic nenapsal za to ze se ps+ musi platit je to peknej hnus odnich !! Já blb si ještě zaplatil roční předplatný plus a jsem tedy o 3dny chudší to by měli kompenzovat. Citovat
Steklin87 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 No, tak jim napiš ať ti těch 10 Kč za nevyužitý 3 dny služby proplatí :-) Citovat
Puhlovsky Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 No, tak jim napiš ať ti těch 10 Kč za nevyužitý 3 dny služby proplatí :-) JJ :-) uplně vidím jak mi to chrlí sony na učet:-) A to jsem ještě objednal kameru, sosnul wormsy,war thunder.Chci hrát a prd Citovat
aaischa Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 urco bude nejakej bonus za toliko dni :D Citovat
Carl Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Na ps3 mi to normálně jede a na ps4 mi to furt hlásí chybu :( Citovat
Dweightee888 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Xlive prý zase nejede.... Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Tyjo tak porad nic :D Seru na ne du trosku popit :D. Treba to pujde az se vratim. HAHAHA :D Citovat
Puhlovsky Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Tyjo tak porad nic :DSeru na ne du trosku popit :D. Treba to pujde az se vratim. HAHAHA :D To už dělám mám 6tý kus :cheesygrin: Citovat
Tankista Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Se těším jak si přes vánoce zahraji a nic, za chvilku musím do práce...no hlavně, že si platím PS +, na které přes týden nemám vůbec čas, přes víkendy max. pár hodin a když už ho konečně mám, tak to nejede... v Sony jsou vážně neschopní, za 3 dny neumí rozjet svou vlastní službu.... Citovat
rico4 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Xlive prý zase nejede.... My hrajeme celej den..Njn alespoň tady vidíte že MS má lepší pracovníky že fungujou i přes svátky :D Citovat
Dweightee888 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Ono jak komu. PSN taky někomu jede, já četl reporty od lidí, kterým nejde xlive...ale máš pravdu, sony je banda neschopných povalečů a pokud nedostanu omluvu a kompenzaci, tak na ně kašlu, už mě ty výpadky se*ou. Citovat
rico4 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Jj uvažoval jsem o PS4 ale jak vidím v jaký situaci jste tak bych byl na práškách.ale jen trpělivost to chce pařmeni Citovat
Dweightee888 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Mě vadí, že nenapsali žádný prohlášení, neomluvili se nebo neoznámili, že až vše bude ok, tak něco dostanem jako bolestné. Já si platím PS+ jako velká část PS komunity a myslím si, že za svoje peníze si zasloužím stabilní služby a ne výpadky. Po dubnu 2011 bych čekal lepší připravenost(nemyslím imunitu) na tyto útoky a taky rychlejší zakročení a sjednání nápravy. Zřejmě na to sony z vejšky kašle. Samý kecy typu - buďte trpělivý, ETA is not known a podobný kecy na twitteru mě prostě neuspokojují. Citovat
Tankista Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Jo s tím, že nic neřeknou mě taky pěkně serou. Ten twitter taky sleduji a vypadá to, že mají na Twitteru online jednoho pracovníka a zbytek Sony týmu je doma a slaví vánoce a nikdo to neopravuje, protože jinak nechápu co tak dlouho trvá nahodit po ddos útoku. U hacknutí bych to pochopil, ale při shození serveru ne. (musí mít přece nějaké záložní servery atp.) Citovat
Moneyy Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Na jednu stranu chápu naštvání vůči Sony, ale na druhou stranu oni nemůžou za s prominutím blbce co chtějí ostatním lidem kazit svátky přetížením serverů.. Citovat
Steklin87 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Naprostý souhlas s Money-$. Většina je nas.raná na Sony, to já jsem taky, ale hlavně z důvodu, že nepodávají žádný zprávy, co se znovuzprovoznění PSN týče a ne kvůli tomu, protože nějaký zkur.vený dem.enti na Vánoce úmyslně přetíží jejich servery. Citovat
rhinos Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Me to taky nejde. Potrebuju prodlouzit psn a kdyz to nebeha tak to kupovat na storu asi ani nepujde. Takze hraju SP v BF4 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.