KOSScz Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Zdravím pokoušim se připojit k psn ale hlasi mi to tuhle chybu. můžete mi prosimporadit co a jak? a když to nepujde vyřešit tak se mi trofeje budou stali zbírat? jinak wifi jede má 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radek100 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Na PSN zase někdo útočí takže nejede nikomu. Trofeje se dají normálně sbírat, až půjde PSN tak je sesynchronizuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ADONETTI Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 To je blbosť teraz som bol online,takže asi niekomu ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowan Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Jedná se o avizovaný hack jak na psn tak na live.to ze jsi online je v pořádku ale pokud se odhlásíš už se neprihlasis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ADONETTI Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Máš pravdu nejde To,......Tak sorry už to nejde ani mne :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Prosinec 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 a kdy to pojede to se neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Zdravím pokoušim se připojit k psn ale hlasi mi to tuhle chybu. můžete mi prosimporadit co a jak? a když to nepujde vyřešit tak se mi trofeje budou stali zbírat? jinak wifi jede má 100%
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.