Guest Anonymous Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 Fanjita se činí - vytvořil první homebrew hru pro fw2.50 - tetris. Musíte k tomu mít (ne německou verzi, tj US nebo UK=EU) originálku GTA:LCS, pak nahrajete jeden save do SAVE adresáře GTA na paměťové kartě, spustíte GTA, otevřete tento SAVE.. a hrajete tetris. pro fw2.60 zatím nefunguje, ale F. na tom pracuje.. stejně jako na pořádném prolomení fw2.01 a výš s jeho (homepage) eBoot Loaderem za pomocí GTA. Pro osvěžení.. s eBoot Loaderem pro fw2.0 (bez nutnosti mít GTA) jdou dnes spustit mnohé hry a programy, vč. emulátorů - seznam u Fanjity na stránkách, kolonka working eboots doplněno 12.ledna - tetris funguje už i na fw2.60!, odkaz v komentáři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 funguje problémy se spuštěním řeší jeho homestránka s downloadem hry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 taky sem si toho všimnul ale po vypnutí tetrisu mi PSP zamrzlo a nešlo vypnout ani restartovat .Pomohlo jenom vyndat baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 jj ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 tetris jde už i na 2.60 - http://pspupdates.qj.net/2006/01/sony-thwarted-again-firmware-260.html = první homebrew pro fw2.60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 jj...mohl by fanjita zprovoznit HOME BUTTON....takhle se mi to ani nechce spouštět........ale funguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 je už i GTA PONG - druhá homebrew hra pro fw 2.01plus viz. tady teď se dá předpokládat, že se začnou rojit samostatné hry pro firmwary 2.01-2.50-2.60 pouzivajici originalky GTA a jejich savu.. dokud tu nebude eBoot loader pro tyto firmware Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 No jestli časem vyjde i loader :) tak gta mám :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 JO JO,slape!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 k cemu to?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 slava jeste ze alespon to funguje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2006 hodte mi sem link na fanjitovi stranky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Březen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2006 hodte mi sem link na fanjitovi stranky. fanjita.org Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts