vaverkat Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2014 Ahoj odborníci, mám dotaz - chci-li přidat hráče (v realu dítě) v XBOX ONE je vždy nutné mu udělat registrace s emailem a heslem? Není to jen když mám konzoli online? Předem se omluvám jestli se ptám hloupě, ale jsem nováček co se týče konzolí. Dík Citovat
0 honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Normalne to vyzkousej, ja sem v ramci ukladani odehranejch postupu (na onedrive) zalozil juniorovi "plnohodnotnej profil" s emailem a heslem. Citovat
0 vaverkat Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Nic jinýho mi nakonec nezbylo takže jsem to tak udělal, jinak dík. Citovat
0 Bartiik44 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 dá se ještě vytvořit host k hlavnímu učtu, takže v tvém případě pokaždé kdyby hrál prcek tak by byl přepnutý na hosta a hrál by sám na sebe :) Citovat
Otázka
vaverkat
Ahoj odborníci,
mám dotaz - chci-li přidat hráče (v realu dítě) v XBOX ONE je vždy nutné mu udělat registrace s emailem a heslem?
Není to jen když mám konzoli online?
Předem se omluvám jestli se ptám hloupě, ale jsem nováček co se týče konzolí.
Dík
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.