vaverkat Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Ahoj odborníci, mám dotaz - chci-li přidat hráče (v realu dítě) v XBOX ONE je vždy nutné mu udělat registrace s emailem a heslem? Není to jen když mám konzoli online? Předem se omluvám jestli se ptám hloupě, ale jsem nováček co se týče konzolí. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Normalne to vyzkousej, ja sem v ramci ukladani odehranejch postupu (na onedrive) zalozil juniorovi "plnohodnotnej profil" s emailem a heslem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaverkat Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Nic jinýho mi nakonec nezbylo takže jsem to tak udělal, jinak dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bartiik44 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 dá se ještě vytvořit host k hlavnímu učtu, takže v tvém případě pokaždé kdyby hrál prcek tak by byl přepnutý na hosta a hrál by sám na sebe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vaverkat
Ahoj odborníci,
mám dotaz - chci-li přidat hráče (v realu dítě) v XBOX ONE je vždy nutné mu udělat registrace s emailem a heslem?
Není to jen když mám konzoli online?
Předem se omluvám jestli se ptám hloupě, ale jsem nováček co se týče konzolí.
Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.