bumtiousheart Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Zdravim nevi nekdo prosim proc uz na dalsi generace nebyla vydana zadna hra crash bandicoot a zda se nejaka planuje nebo neco podobneho ? myslim ze crashe zna kazdej a hral ho snad kazdy tak proc se stim prestalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Vis proc. Protoze malo krve, strachu, zbrani a hlavne vulgarity a nasilí.... tak proto a asi i proto ze ps4 si uz davno nekupuji deti jak tomu bylo drive ja prvni psx dostal kdyz mi bylo 13 a prave jsem hraval crashe. Spyra, auta....atd. dnesni hry uz nemaji to kouzlo her jako kdysi jsou zamereny na nasili a krev...ne na logiku a oddech. Bohuzel si ja osobne myslim ze uz si takove hry nezahrajem... me je 30 a klidne bych si rad zahral spyra creshe a dasli podobne hry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Na PS3 šlo spustit originál CD PS1 třeba s Crashem Bandicoot. PS4 už to nedokáže...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 nn psko to bude umet jedine prez PS Now, aspon teda zatim .. mohli by udelat aspon hd remaster jako je sly pro ps3 tak to samy crash pro ps4 ... ale spis by to chtelo nejakou novou fajne hopsacku .. ve stylu rayman 3d, crash a tak .. taky mi to dost chybí :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Nejhorsi je.ze to zkusili s Knackem a nevim jak byl uspesny co se tyka prodeju.ale co se tyka recenzi a prijeti hracu moc ne a bojim se.ze podobny pocin zase delsi dobu neuvidime.coz je urcite skoda i kdyz nerikam.ze Knack byl nejaky odvaz a cekal jsem od nej vic. Tak treba nejaka nova znacka prijde s necim originalnim jako treba na XboXOne Ori Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 me se knack hodně líbil netušim proč dopad v recenzích tak "nedobře" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Knack určitě nebyl uplnej odpad ,taky mě to dost zabavilo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.