ThumsikCZ Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Zdravim, mam otazku, od včéra mi nefunguje PSN...internet vsechno bezi ale nemuzu zarizeni dostat do store. porad nejaka chyba. Tak se ptam jestli funguje i Vam, nebo je chyba na strany sony? :cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Sony shodila servry.Byli napadeni ddos útoky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanly91CZ Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 nejde nikomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThumsikCZ Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 nejde nikomu A nikdo netuší kdy to asi tak poběží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Já myslím ani ti v Sony netuší kdy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machyd Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Zdravím, z počítače se připojím a z console ne,tak jsem myslel že chyba je u mě ale asi ne ,jak koukám:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Připojiš ale ne na store tak je ti to k prdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) Je to opravdu spatne.nejen ze nejde psn ale nejdou posilat zpravy.nejde cheat a jeste ktomu u nekterejch her zmizeli save data.mam v seznamu cca 300 pratel a online je jich 5.je to uz 4 dny a zadne vyjadreni? Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem ROMANVECERA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel-G Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Mi na ps vitě PSN jde na pc se nepřipojim vubec tam mi to nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Ahoj prave jsem skousel a na ps 3 nejde,ps vita nejde,ps 4 nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 alew mě se teď načetlo PS store na netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel-G Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Ahoj prave jsem skousel a na ps 3 nejde,ps vita nejde,ps 4 nejdeto je zajmavé mi to v PSVitě jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 ps3 jede v poho a i vídím že hrajou kamaradi na ps4 a někteří jsou kousek ode mě tak nevím proč mě to nejde. už mě to pěkně sere platíme za plusko tak doufám že bude nějaka kompenzace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThumsikCZ Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 napodobne, svatky a clovek si ani nemuze poradne zahrat....:'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 no konečně to spustily doufam že už se toto nebude opakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Před minutou psal store eror. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fery89 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Me to taky pise error dostal jsem ps pod stromek a nemuzu vubec hrat jelikoz neni ani altivovany zlatej playstation 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Ten zase pisou ze mají maintance .Je to směsné. Snad se dočkáme nějaké nahrady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 NW-31194-8 ... tahle chyba souvisí s výpadkem, nebo je něco blbě u mě? ptám se páč už spousta lidí hlásí, že jim to běží a na mě se nějak nedostává díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Já myslím že to nejede nikomu.Ale jen muj názor. Pise to ze maintance tudíž Down. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Tak už to napíše nic asi to zase spoustej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 jo, já ted zjistil, že mi vyběhne pokaždý jiná chyba.... předtim mi to šlo ještě v aplikaci v telefonu... a ted už nic.. no jo, trochu volna, možnost si zahrát... to jepřece blbost :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Nadávat asi nepomuze Sony sama je nasrana ze má takový potíže a doufám že se je snaží opravit co nejrychleji.Btw psn nejde ale porad se ve hře k serverům EA NFL a FIFA normál přihlásím a vse jede.V GTA to Pise ve hře store není dostupný zkus pozdeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 mně právě nešlo přihlášení ani v žádný hře.... tak jsem logoffnul, páč to akorát zrdžovalo.... jak si na ten online člověk zvykne,tak je to pak bez ♥♥♥♥.... člověk bez toho přežije..já se ptal hlavně proto, že hodně lidí hlásí, že už fungujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 ono to zas jako spadlo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.