Tssa Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Ahoj, v mém profilu se mi nepřičítají žádné trofeje hry The Last of Us - hráno pod mým profilem a na fyzickém mediu, už jsem poměrně daleko ve hře a nemám jedinou :( Nevíte čím to může být? že bych vložil prvně disk pod jiným uživatelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BlackFrogg Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Nejede psn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luboš Benk Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 V TLOU jde získávání trofejí velice pomalu, takže asi proto. Vydrž a začnou padat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tssa Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 to se mi nezdá, jsem už cca v půlce hry, že by ještě nebyla ani jedna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlada Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Já jsem skoro u konce a mám sotva dvě :D Jde to ztuha, takže v klidu :) //edit tak jednu no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tssa Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 tak díky za uklidnění :D super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 No ja za celou hru dostal 10 trofeji 8 bronz 2 stribro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tssa Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 a za co? Já to včera dohrám a dostal jsem dvě :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 a za co? Já to včera dohrám a dostal jsem dvě :( Pridej si me do pratel a muzes se mrknout a porovnat trofeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sx2000 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 ja ji dohral na stredni asi s 6 trofejemi,je to obtizny je tam ziskat viz treba:najdi vsechny predmety v cele hre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tssa
Ahoj, v mém profilu se mi nepřičítají žádné trofeje hry The Last of Us - hráno pod mým profilem a na fyzickém mediu, už jsem poměrně daleko ve hře a nemám jedinou :( Nevíte čím to může být? že bych vložil prvně disk pod jiným uživatelem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.