hubby Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Ahoj, potřeboval bych poradit. Nejde mě spustit hra pro dva hráče na jedné TV.Mohl by mě někdo poradit jak to mám zprovoznit. V menu dám free play, vyberu auto pro prvního hráče ale pro druhýho už mě to nejde. Dík za odpověď Citovat
0 honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Mas na konzoli druhej profil? Musis ho pak prez druhej ovladac prihlasit. A auto pro nej vybiras na stejny obrazovce akorat ze druhym ovladacem. Citovat
0 hubby Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Díky už to jede, neměl jsem druhej profil. Citovat
0 750 Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2015 Chtěl bych se zeptat, kde najdu v menu freeplay? Mam tam akorát kariéru, volbu šampionátu, moje auta a pak nějay animace k prave zvolenému autu. Citovat
Otázka
hubby
Ahoj, potřeboval bych poradit. Nejde mě spustit hra pro dva hráče na jedné TV.Mohl by mě někdo poradit jak to mám zprovoznit. V menu dám free play, vyberu auto pro prvního hráče ale pro druhýho už mě to nejde. Dík za odpověď
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.