Knightey- Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Mam xbox uz nekolik mesicu. Zapnu ho jednou za 14dni na hodku. Stahnu demicka, neco zahraju a vypinam. Dnes jsem zjistil ze nejsem na wifi. Ta funguje normalne na notebooku a telefonu. Delam test zarizeni a hlasimi mi to, ze mam problem wifi zarizeni. At kontaktuju Microsoft. To fakt mohla odejit wifina v xboxu? Nebo na to existuje nejaky figl? Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 A xbox vidi wifi site? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knightey- Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Prave ze zadnou vubec nevidi. A telefonem jich vidim asi 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Zkusil bych ho vypnout, odpojit od napajeni. Nech to tak chvilku at se uplne vybijou kondenzatory. A pak to nahod a uvidis. Jo a cvicne bych restartoval wifi router. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 restartovat router, restartovat konzoli " zmáčkutím" power tlačítka na konzoli po dobu deseti vteřin než se konzole vypne a poté zapnout a zkontrolovat settings/ network. to by mohlo pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knightey- Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Tak wifi rourter byl cca pul hodiny vypnuty a Xbox pres tlacitko na nem take. Problem porad stale stejny. Prikladam fotku toho co mi to pise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Tak Te nejspis servis nemine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knightey- Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Ok. Servis jde to udelat tak, ze to dam trebas do Microsoftu? A na zaklade cisla serioveho to opravi? Nebo jsem to kupoval z Nemecka :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Z mobilu zavolej na linku MS tel.239000459 a vsechno ohledne reklamace tam s nima vyresis. Pro konzoli si prijede kuryr z UPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knightey- Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Dobre dekuji. Bude chtit videt doklad o koupi? Protoze se bojim ze ten uz nenajdu :D Ale co jsem koukal na Microsoftu, tak mam zaruku jeste do kvetna 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Nebudou, staci jim sn. konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knightey- Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 Tak dekuji za pomoc. Na cislo jsem volal. Ale tam mi rekli ze to bude ne dlouho. Takze jsem hledal na xbox webu a pres jejich podporu, zadal svoje cislo, popsal problem a do minuty volali. Vse dohodnuto. Obdrzel jsem dva emaily, vytihnul UPS stitek pro prepravu, vyplnil na webu pozadavek na UPS prepravu. A nez jsem stihl zabalit balik, tak z UPSka mi uz volal, ze stoji pred domem. To jsem docela koukal a myslel jsem si ze si nekdo dela prdel. Ale opravdu tam byl. Do pul hodiny od vyplneni! Tohle nechapu. Masakr a klobouk dolu. Tak pak dam info jakmile mi dorazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 Tohle maj dobre zarizeny. Akorat UPSak moc ochotnej nebyl, kdyz mi vezl opravenou konzoli, nebyl schopnej si zajet 2Km od mista doruceni, tak sem nahanel domovnici aby to u ni nechal. Drzim palec at je to co nejdrive doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.