Jozki Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Zdravím, mám problém uz druhý deň ma nejde prihlásiť k PSN stále mi tam piše "Cannot connect to server within the limit (NW-31456-9), pozeral som uz aj nejaké tutoriály na fix ale nič nepomáha, reštartoval som router uz asi 1000x ps4 som uz tiež reštartoval viac krát a stále nič, skúšal som aj nastaviť internet, DNS, ale všetko márne, neviete mi dať radu ako to fixnut? ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Nijak nejede jim PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Už od včera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dephyte Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Fucking Korejci :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 byl ddos utok na psn a xlive, proto to nejede http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sluzby-xbox-live-a-playstation-network-zkolabovaly-kvuli-ddos-utoku-182717 a nevim co s tim ma korea spolecneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dephyte Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 byl ddos utok na psn a xlive, proto to nejedehttp://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sluzby-xbox-live-a-playstation-network-zkolabovaly-kvuli-ddos-utoku-182717 a nevim co s tim ma korea spolecneho Vtípek.... Je to jen spekulace. Vlastně se neví, kdo za tím stojí. Ty útoky jsou opakované. Už 24.11 a 8.12 to tu bylo. Má se za to, že to může mít spojitost s uvedením filmu zesměšňujícího Una "The Interview" od Sony Pictures, který měl v amerických kinech 25.12 premiéru. A tak jsou hlavní podezřelí Severokorejci. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Vlastně se neví, kdo za tím stojí. Nevím odkud to máš, ale 2 dny zpátky se k tomu přihlásila skupina lizard squad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mia Zeman Dříč Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Stále mám s tím probém taky. A neví se kdy to pojede nebo tak ? Singl mě nebaví, kurnik, si koupím dárek pod stromeček a nemůžu na net !!!7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.