vesely.m Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Zdravím, mám dotaz ohledně této hry (kinect sports rivals) hned na začátku je možnost správně nastavit Kinect a v tomto nastavení se vidím černobíle a proto mě to špatně detekuje při hře. Je nějaká možnost přepnutí abych se viděl normálně v barvách? Děkuji za případné rady. Jinak Xbox vlastním od vánoc, kdy jsem si ho dal pod stromeček, teda původně byl pro děti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vesely.m Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 To tady nemá nikdo Kinect Sports Rivals? Mohu poprosit lidi co ho mají ať si ho zapnou a hned na začátku je nastavení kinectu a otázka zní vidíte se tam v barvách nebo je tam černobílý pohled? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmacho Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 To tady nemá nikdo Kinect Sports Rivals? Mohu poprosit lidi co ho mají ať si ho zapnou a hned na začátku je nastavení kinectu a otázka zní vidíte se tam v barvách nebo je tam černobílý pohled? Ahoj. Kinect ma 3 kamery - obycejnou (barevnou), infracervenou (nocni - ta je cernobila) a tepelnou. Najed si do nastaveni konzole (Settings), vyber Kinect a mrkni, zda se tam vidis barevne. Zvolenim moznosti "What else does Kinect see?" mezi nimi prepinas. Zkontroluj, zda se tam vidis dobre (prvni by mela byt barevna, pak infracervena - ta je cernobila a posledni by mela byt tepelna). Pokud to vidis spravne v tomto nastaveni, chyba nebude v Kinectu, ale bude to jen o tom, jak se nastavuje tato konkretni hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.