vesely.m Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2014 Zdravím, mám dotaz ohledně této hry (kinect sports rivals) hned na začátku je možnost správně nastavit Kinect a v tomto nastavení se vidím černobíle a proto mě to špatně detekuje při hře. Je nějaká možnost přepnutí abych se viděl normálně v barvách? Děkuji za případné rady. Jinak Xbox vlastním od vánoc, kdy jsem si ho dal pod stromeček, teda původně byl pro děti :D Citovat
vesely.m Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 To tady nemá nikdo Kinect Sports Rivals? Mohu poprosit lidi co ho mají ať si ho zapnou a hned na začátku je nastavení kinectu a otázka zní vidíte se tam v barvách nebo je tam černobílý pohled? Citovat
Xmacho Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 vesely.m napsal: To tady nemá nikdo Kinect Sports Rivals? Mohu poprosit lidi co ho mají ať si ho zapnou a hned na začátku je nastavení kinectu a otázka zní vidíte se tam v barvách nebo je tam černobílý pohled? Ahoj. Kinect ma 3 kamery - obycejnou (barevnou), infracervenou (nocni - ta je cernobila) a tepelnou. Najed si do nastaveni konzole (Settings), vyber Kinect a mrkni, zda se tam vidis barevne. Zvolenim moznosti "What else does Kinect see?" mezi nimi prepinas. Zkontroluj, zda se tam vidis dobre (prvni by mela byt barevna, pak infracervena - ta je cernobila a posledni by mela byt tepelna). Pokud to vidis spravne v tomto nastaveni, chyba nebude v Kinectu, ale bude to jen o tom, jak se nastavuje tato konkretni hra. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.