HorrA1985 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) Zdar nedorazil mi verifkační email po pokusu se přihlásit (starý účet z PS3) na PSN (nový stroj, vánoce). Vím o nefunkčnosti PSN jen nevím zda to souvisí i se zasláním automatických majlů pro potvrzení registrace. Je na tom někdo podobně, nějaké info? Čekám už 3. den a stále nic zkoušel jsem i přeposlání nového ale pořád nic. edit: tak ted už nejde ani to přeposlání vyhodí error hlášku Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem HorrA1985 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Jo souvisí to s nefunkčností psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorrA1985 Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 No tak dobrý tohle čtu tady už to někomu jede ale já ten pojebanej emajl prostě nedostanu sem to zkoušel odeslat znovu ale služba není k dispozici. Tady v tý dezinformaci člověk prostě neví jestli to už oficiálně má fungovat nebo se to dá o♥♥♥♥♥ jen tím nastavení a to funguje taky jen někomu. :angry::angry::angry::angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorrA1985 Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 To prohlášení od Sony by opravdu nebylo na škodu člověk by věděl zda jo či ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.z Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Funguje PSN?,protože od čtvrtka se nemůžu taky přihlásit na svůj starý ůčet s PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.