ikis Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Zdravím, je opravdu nutné mít vertikální stojan, když je playstation na výšku, nebo je to jenom z důvodu lepší stability? Díky za odpovědi a zkušenosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Mám bez stojanu a naprosto v pohodě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 teedy Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Mám se stojanem a taky v pohodě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sx2000 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 jedu bez stojanu a bez problemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Stojan ti ucpe z jedne strany nasavaci otvory. Moje PS4 se stojanem byla hlucnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ikis
Zdravím,
je opravdu nutné mít vertikální stojan, když je playstation na výšku, nebo je to jenom z důvodu lepší stability?
Díky za odpovědi a zkušenosti :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.