rhinos Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Nikde jsem to nenasel tak me prosim kdyz tak navedte. V komunite se pouziva hodne specifickych slov ktere novackum i se zkusenostmi z oblasti IT nemusi byt zrejme o co jde. DLC asi chapu co je. Neco pridavneho do hry. Treba auta,zbrane,postavy. Ale co je season pass? je to levnejsi nez cela hra. Takze je to treba hra na nejaky casovy usek? pak takove veci obecne. Jakto ze je treba takova saga Lego her na storu znatelne drazsi nez treba v JRC atd? nekdo tu psal ze na us storu jsou hry jeste levnejsi... Jak se to dela? staci si pridat do ps4 dalsi ucet s lokaci na us store nebo se musi vytvorit uplne novy ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hans999 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 DLC - přídavek do hry, jak píšeš třeba ty nový auta, zbraně, mise atd. prostě cokoliv Season pass - nejedná se o samotnou hru, ale pouze vstupenku ke všem DLC, která se chystají, tzn. koupíš Season pass a když vyjde nějaký DLC tak ho už nemusíš zvlášť kupovat, přidá se ti to samo. Dost tím ušetříš, jak času tak peněz. O účtu na US Storu toho moc nevím, ale myslím že to bude mít i nějaký nevýhody. To je jako když si koupíš třeba iPhone v USA. Podepíšeš smlouvu, že ho budeš min. 2 roky používat na území USA a máš ho třeba za 6 tisíc. Zatímco v ČR si ho koupíš za 18 tisíc. Jenom takový příklad, toto bude asi podobný. Bude to mít pro tebe, jako pro čecha, určitý nevýhody. Američani se neradi dělí o své výhody s někým jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rhinos Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Dik za vysvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 s tim US PSN je to jednoduchý.. najdeš toho tu dost.. penize tam dostanes bud kodama koupenejma na us amazonu s falesnou us adresou kerou si tam regnes, to samy priapdne prez paypal s falesnou us adresou ... nevyhody ? na podporu m usis volat na us cislo, mailovou zrusili .. ale to potrebujes jednou za sto let, nebo spis vubec... takze vlastnen evyhody zadny skoro.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rhinos Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 takze pokracujeme:D daji se nejak natrvalo odstranit nebo aspon zneviditelnit polozky v library? Jde mi hlavne o dema ktera jsem vyzkousel ale uz smazal a alespon docasne je nepotrebuji videt? Nekde na anglickem foru jsem cetl ze tyto polozky jdou zneviditelnit ale v menu tuto moznost teda nikde nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Taky mě to štve, ale na nic jsem zatím nepřišel. Aktivní tam smáznout jdou, ale ty smáznutý nevím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Na jediný co jsem přišel, je to seřadit podle: Recently Used a ty smazaný budou na konci. Kdyby jsi na něco přišel nebo pošli mi ten odkaz z AN fóra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rhinos Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 No blbe jsem to precet a prelozil. Pisou tam ze by se jim to libilo ale ze to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rhinos
Nikde jsem to nenasel tak me prosim kdyz tak navedte.
V komunite se pouziva hodne specifickych slov ktere novackum i se zkusenostmi z oblasti IT nemusi byt zrejme o co jde.
DLC asi chapu co je. Neco pridavneho do hry. Treba auta,zbrane,postavy.
Ale co je season pass?
je to levnejsi nez cela hra. Takze je to treba hra na nejaky casovy usek?
pak takove veci obecne.
Jakto ze je treba takova saga Lego her na storu znatelne drazsi nez treba v JRC atd?
nekdo tu psal ze na us storu jsou hry jeste levnejsi... Jak se to dela?
staci si pridat do ps4 dalsi ucet s lokaci na us store nebo se musi vytvorit uplne novy ucet?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.