Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

NHL 15 - problém s instalací ?

Oclaork

Otázka

Ahoj,

koupil sem si na Store NHL 15. Stahování běželo jak má, jen mě zarazilo, že se stahuje 2.85GB a pak Update o velikosti 1.85GB, přitom hra má mít cca 20GB.

Stáhlo se, spustil jsem, nainstaoval se update, zaregistroval Origin, ale při horním okraji obrazovky mám Upozornění - Installation 15%

Nevíte co s tím ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

24 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Posledni updaty jiz obsahuji temer vse, co od plnohodnotne hry potrebuju. Nyni je to pro me nej hra na ps4, nejlepsi hokej na trhu a to, ze opravdu neobsahuje par hardcore modu, ktere sice soucasti drive byly, ale o ktere jsem jako hrac nezavadil, mi vubec nevadi. Ted uz je soucasti i hrani HUT ve vice lidech na jedne ps4, vcetne moznosti hrat za brankare, apod. Zbytecne podcenena hra a to zejmena proto, protoze v dobe vydani fakt stala za ♥♥♥♥♥ diky absenci velkeho mnozstvi modu a funkci. To se podepsalo na recenzich, pokud by recenze vychazely dnes, bylo by to jiny kafe. Za me, spickova hra (hraju od rocniku 13 pravidelne). Mateli radi hokej, nevahejte.

Odkaz ke komentáři

• 0

To je pravda ale pro me zásadní mód cista sezóna chyby.Tak stejne HUT pokud si chceš opravdu seriózní zahrát musíš za nový kartičky platit ty co dostáváš nebo koupis za vyhrane sou spis pro smích než budování solidního týmu. Dale je to nej hokej na PS4 protoze ji nej neexistuje a nemá delší dobu konkurenci i na starších konzolich. Možná je to taky tim ze sem mel jako věrný fanoušek Velká očekávání nový hardware nový engine ale pro me je to porad i po updatech Velké zklamání i když je to chytlavý a dobře se to hraje.Ja už vyhlížím NHL 16 a pevne doufám že se EA vytáhne.

Odkaz ke komentáři

• 0

Nakonec sem podlehl a koupil sem to ...

Na to online hraní .. a hlavně takové ty domácí turnaje s pár kamoši a basou piv to bude v pohodě...

To že chybí ta klasická sezona atd .. vyloženě nechápu .. ale co . chce to nějakou sportovní hru a vždycky mě nejvíc bavil hokej...

cena mohla být menší,ale vzhledem k tomu kolikrát nechám za podařený večer v hospodě stejnou částku tak to přežiju :-D

Edit: jen budu asi dostávat hodně naprdel než se vžiju do toho ovládání... sem totiž prostě dodneška zvyklí na nhl 09 na pc tak je to zatím trochu boj :-D

Odkaz ke komentáři

• 0
Já hral naposledy taky NHL 09 ale na PC :D

šak já taky :-D no nevím to ovládání skill tick či jak jestli si zvyknu teď sem to dal na hybrid a šlo to o poznání líp dokonce sem vyhrál :-D ještě mě chybí asi 10% stáhnout.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu