ThumsikCZ Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Zdravím pánové, řeším těžké dilema rozohodovaním se mezi hrou The Crew a Drive Club. Tak co mi poví majitele, zkušení a hrači co maji jasno, co je TOP?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 (upraveno) The Crew nemam a dle recenzi snad zatim ani nema cenu , Driveclub po porodnich bolestech muzu zcela doporucit , ano neni to Real simulator ale kazde auto se chova jinak , zavodu je dosti, online je v pohode (mam teda docela stesti zatim na "slusne lidi" a perem se v ramci fair play slusne :) ... Staci i jedna chybka a zavod je v prdeli ... Samo cekam na Project cars to uz vidim na volant ale mmt neni nic lepsiho jak Driveclub. V predposlednim patchi pocasi dobre zmakle a na FB docela reaguji na stiznosti apod .. tj pro mne jasna volba Driveclub ,pokud je jeste na Psn cena pro PS+ majitele 1069kc nebo kolik neni lepsiho vyberu ! Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem Kuldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThumsikCZ Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Skvele děkuji!:) tak muzem zahrat spolecne pokud budes chtít?:) Muj nick je ThumsikCZ tak si me pridej, nebo mi dej svuj nick!:) Vybral jsem tedy spravne!:D mam ho uz nainstalovanje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Si mne pridej : kuldak (michal navratil) .. V klubu valime fest, sami Cesi/Slovaci .. ted jsem bohuzel uz tyden pryc ale od utery vecera budu urco online ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThumsikCZ Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Vyborn!:D vzali by jste me taktez do klubu?:) pridam si te jen co dokoukam film!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.