ThumsikCZ Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Zdravím pánové, řeším těžké dilema rozohodovaním se mezi hrou The Crew a Drive Club. Tak co mi poví majitele, zkušení a hrači co maji jasno, co je TOP?:) Citovat
Kuldik Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 (upraveno) The Crew nemam a dle recenzi snad zatim ani nema cenu , Driveclub po porodnich bolestech muzu zcela doporucit , ano neni to Real simulator ale kazde auto se chova jinak , zavodu je dosti, online je v pohode (mam teda docela stesti zatim na "slusne lidi" a perem se v ramci fair play slusne :) ... Staci i jedna chybka a zavod je v prdeli ... Samo cekam na Project cars to uz vidim na volant ale mmt neni nic lepsiho jak Driveclub. V predposlednim patchi pocasi dobre zmakle a na FB docela reaguji na stiznosti apod .. tj pro mne jasna volba Driveclub ,pokud je jeste na Psn cena pro PS+ majitele 1069kc nebo kolik neni lepsiho vyberu ! Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem Kuldik Citovat
ThumsikCZ Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Skvele děkuji!:) tak muzem zahrat spolecne pokud budes chtít?:) Muj nick je ThumsikCZ tak si me pridej, nebo mi dej svuj nick!:) Vybral jsem tedy spravne!:D mam ho uz nainstalovanje :D Citovat
Kuldik Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Si mne pridej : kuldak (michal navratil) .. V klubu valime fest, sami Cesi/Slovaci .. ted jsem bohuzel uz tyden pryc ale od utery vecera budu urco online ... Citovat
ThumsikCZ Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Vyborn!:D vzali by jste me taktez do klubu?:) pridam si te jen co dokoukam film!:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.