oliva15 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Mám takový dotaz, známej má xbox 360 a neví jestli má udělat flash.. O co vše přijde? Dělá to tu někdo v okolí Liberce? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka85 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 A jakej ma Xbox??? Jako Slim Phat nebo Reface ??? V Okolí Liberce vím pouze o Ovnall .... dle toho co jsem zátím četl a slišel ... Na flash dobrý (cenu neznám ) ale jiné upravi jsou prý spíše na kontaktování jiných lidí (třeba zde na stránkách) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oliva15 Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jak poznám co je to za xbox? Myslím si, že je to slim, ale chci mít jistotu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
oliva15
Mám takový dotaz, známej má xbox 360 a neví jestli má udělat flash..
O co vše přijde?
Dělá to tu někdo v okolí Liberce?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.