aaischa Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 na platinovku potrebuju dat hard ... jak je to tezky ? :) nejsem zadnej guru.. ale i normalne byla finalni bi*ch dost tezka O:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spekt Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 Já to na hard dohrál, ale bohužel jsem ho zapnul až po čtvrtce hraní... Takže musím znova, a dá se to udělat v poho, bosse si párkrát zopákneš ale jinak v poho. finální mi trval tak hoďku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 tak dokonceno a bosove byly nic vuci tomu kdyz byla nekde halda dup typku, nebo se melo vykostit dup command center, ale slo to .. super hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.