Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Poskrabane cd

xCIGOx

Otázka

zdar ...stalo se ze mi mechanika vzala spatne cd a poskrabala ho ctecka a pri spusteni hry mi bud napise ze bud cd neni mozno precist nebo se mi v urcity casti hry proste sekne cela hra apod... je li tedy nejaka moznost reklamovat hru nebo vycistit cd ...sice sem koukal na videa na youtube ze pres zubni pastu coz mi pride jako hovadina a pak ze existuje cisticka SkipDr Premier Disc Repair System Xbox360 ale ta v cesku asi neni dostupna....dik za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tam kde prodávaj hry a vykupují mívají skoro vždy leštičku u nás v LB třebas JRC 50kč kus a vyleštěj tu hru fakt dobře (jinak to je neprostupnost krycí vrstvi něco jako když si vemeš ochrané brýle a sou poškrábaný jako s...a , taky kuloví vidíš . Někde prodávaj i za 150 nějakou domací leštičku ale moc bych tomu nevěřil. Nikomu nedělám reklamu ani nedoporučuju a jiný věci abych předešel dohadum ;) Zubní pasta pokud to nevíš je brusivo a vubec ty co jsou whitening (občas sem je používal na displej u krytu od 3310 a po dlouhym leštění byl znát rozdíl ;) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu