IronRudy Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 Hledám aktivní spoluhráče do Destiny. Pokud možno nějaké nadrané hov*da na plnění týdenních výzev a raidu. Můj GT Rudy Rhodes. Přidejte si mě do přátel a pošlete zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivk01 Odesláno Srpen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2015 (upraveno) Pokud stale hledate spoluhrace tak sup sem The100 Upraveno Srpen 18, 2015 uživatelem Ivk01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy00 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Ahoj také hledám spoluhráče na raid atd Warlock Light 294 Gt Raduza CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy00 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Chtěl bych složit nový slušný tým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 Hmm, zatím jsem se dostal na light 280, ale raid bych rád zkusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 Chlapy přidejte se do nějákýho klanu já byl v Destiny of Czech a chodilo se něco pořád ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy00 Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 Napište gtagy a mužem určitě zablbnout nebereme akorát děti na ty jsem alergickej z destiny trackeru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 GTag mám v profilu, ale dám ho i sem - Glukobrk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Tak co borci furt hrajete? Já teda ještě taken kinga nemám ale plánuju teď po vejplatě 3:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Bohužel, je to nehorázný žrout času. Teď mně díky Destiny ve frontě stojí dohrání Zaklínače 3, ve slevě jsem si pořídil AC Unity, Gears of Wars Ultimate, Mad Max, je tu Forza 6 a mílovými krok se blíží Halo 5 a Tomb Raider. Prostě humus ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Mě bavil MP PVP v původním Destiny. Control byla dobrá řež! Hlavně nevím proč nejde matchmaking v raidech :/ takze si to moc nezahraju a to mě vytáčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivk01 Odesláno Říjen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 Matchmaking v Raidu nevim jak by to fungovalo, spise moc ne. :( ale alspon do nightfall striky by mohli mit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 Mě bavil MP PVP v původním Destiny. Control byla dobrá řež! Hlavně nevím proč nejde matchmaking v raidech :/ takze si to moc nezahraju a to mě vytáčí. stačí si na bungie.net najít českej klan a přidat se... ze začátku jsem taky neměl na destiny moc přátel ale teď jich mám plnej friend list :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Opitcze Odesláno Říjen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2015 Zdravím jsem V Destiny nováček. uvitám nějákou CZ/SK komunitu(rady apod.) ve hře Tag: TumorPolip. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Říjen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2015 Pokud chce nekdo dat Destiny na X1 tak GuntromanCZ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.