kralonn Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 A hoj dnes jsem si přímo na xbox založil účet. A první co mě zaraží že se ten účet jmenuje WailedGnome25. A další věc je když zapnu např COD MW3 tak se ten účet hned odhlasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartyMenCze Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 To sis koupil konzoli už použitou? Jelikož pokud vím tak já jsem si jméno mohl napsat jaký jsem chtěl. :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kralonn Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Ano použitou Slim 250GB. Problém jsem zatím vyřešil vymazal jsem celý disk a přihlásil znovu. Jméno jsem změnil na PC. Zatím mě to neodhlašuje, tak uvidím co bude dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kralonn
A hoj dnes jsem si přímo na xbox založil účet. A první co mě zaraží že se ten účet jmenuje WailedGnome25. A další věc je když zapnu např COD MW3 tak se ten účet hned odhlasí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.