doba odezvy 2ms, HDMI vstup to by mohlo pro ps4 stačit v cenové relaci do 5000 kč ne ?
A k té odezvě , je to fakt tak moc poznat když je třeba 6ms ?
Zdravím, chci koupit ps4 přes nějaký online bazar, mněl bych pár otázek:
1.Když už bylo Ps4 používané můžu si pořá vytvořit vlastní učet nebo bych se musel přihlašovat pod učtem prodávajícího ?
2.Je to bezpečné kupovat použité ps4? Myslím tím jestli nehrozí ban
3.Je Ps4 kvalitní (hlavně ovladač) aby nebyl třeba po roce kdy ho používal nějaký rozladěný analog a tak...
4.Jaká je +- cena použitého ps4, našel jsem od 8000-12000 podle výbavy, levnější to už asi nebude ?
5.Dá se používat gamepad bez prostředníčku? Co jsem naposledy mněl v ruce gamepad od 360 tak to šlo, no ale asi bych si mněl spíše zajet někde do obchodu ten gamepad osahat :)
6. A odhledně televize, aby hlavně mněla Full HD jinak to už je jedno že ?
Otázka
hurtík
Ještě bych mněl dotaz ohledně monitoru/tv k ps4.
Uvažoval jsem minimálně nad 27, třeba touhle :
http://www.czc.cz/acer-k272hlcbid-led-monitor-27/159406/produkt
doba odezvy 2ms, HDMI vstup to by mohlo pro ps4 stačit v cenové relaci do 5000 kč ne ?
A k té odezvě , je to fakt tak moc poznat když je třeba 6ms ?
Zdravím, chci koupit ps4 přes nějaký online bazar, mněl bych pár otázek:
1.Když už bylo Ps4 používané můžu si pořá vytvořit vlastní učet nebo bych se musel přihlašovat pod učtem prodávajícího ?
2.Je to bezpečné kupovat použité ps4? Myslím tím jestli nehrozí ban
3.Je Ps4 kvalitní (hlavně ovladač) aby nebyl třeba po roce kdy ho používal nějaký rozladěný analog a tak...
4.Jaká je +- cena použitého ps4, našel jsem od 8000-12000 podle výbavy, levnější to už asi nebude ?
5.Dá se používat gamepad bez prostředníčku? Co jsem naposledy mněl v ruce gamepad od 360 tak to šlo, no ale asi bych si mněl spíše zajet někde do obchodu ten gamepad osahat :)
6. A odhledně televize, aby hlavně mněla Full HD jinak to už je jedno že ?
Díky za odpovědi moc se v tomhle neorientuju.
Upraveno uživatelem hurtíkOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.