krb0006 Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Pokoušel jsem se koupit si přes PSN hru Fifa 2015. Hru jsem chtěl uhradit kartou, ale při pokusu zaplatit se mi stále zobrazuje chyba E-82000171. Kontroloval jsem si údaje na PSN a ůdaje co mám v bance a oboje souhlasí. Katu mám VISA, limit na platby po internetu mám dostatečný, kartou platím přes internet neustále. Když jsem informace o kartě zadával, tak vše proběhlo v pořádku, nyní když si chci něco koupit, tak mi to píše chybu E-82000171. Mužete mi prosím poradit co s tím? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsi123 Odesláno Červenec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2015 Zdravím, Chtěl bych se zeptat jestli je problém vyřešen, protože mám stejný problém. Popřípadě jak byl problém vyřešen? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.