KOSScz Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 zdravím našel jsem bezdratovou klavesnici Logitech K400r bluetoothl. Můžete mi poradit jak ji propojit s ps3? mám k tomu i USB příjmačale myslím že nebude potřeba. Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojtacz Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 třeba takhle https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/353/~/pair-a-bluetooth-headset-or-device Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Už se mi to podařilo s tim bluetooth přijmačem ale tohle bude lepšá tak dohraju a skusím. A díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
zdravím našel jsem bezdratovou klavesnici Logitech K400r bluetoothl. Můžete mi poradit jak ji propojit s ps3? mám k tomu i USB příjmačale myslím že nebude potřeba. Dík za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.