rosswell1987 Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Ahoj jelikoz je posledni den v roce,budu si prat aby v sony vice pracovali pro fanousky a pridali nam nove funkce.Me prani je takove: 1.Aby Ps4 prehral fotky a videa v mkv 2.nove app (moc si preju appku spotify) 3.aby nebyli dalsi vypadky kvuli doss utokum:cheesygrin: Jinak vam preji vse nej. V novem roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fhilip_cz Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Já bych si přál možnost změny PSN nickname :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 A možnost smazat trofeje. Protože mě hrozně štve, když získám 2 trofeje ve hře, která mě absolutně nebaví a pak mi smrdí 2% progressu v Trophy Listu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.