denda7 Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Nevíte co stím,když se chci přihlásit na PS store tak to napíše: You must sign in with the account that is linked with this system . neví te stím ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sovaja Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Ahoj, nebudu zakládat další topic...... Dnes jsem koupil PS VITA z druhé ruky, udělal jsem update firmware a chtěl jsem komplet resetnout nastavení. Vše se povedlo, nicméně když chci jít do factoryreset, tak když zadám svůj nový účet, který jsem si dnes vytvořil, tak mě to vyhodí chybu You must sign in with the account that is linked with this system. (NP-2077-6) Snažil jsem se něco na to najít, ale bez úspěchu. Jediná rada byla, jít v settings do Playstation Network, jenže tam je účet předešlého majitele a není přihlášen a jediná funkční volba je Sign in.....nic jiného není vysvíceno. Jak se toto dá vyřešit? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 (upraveno) Power off the system and hold down the power button, right trigger, and playstation button at the same time and then a list of options will pop up. You can choose to restore the PS Vita, and format the memory card. Upraveno Září 17, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
denda7
Nevíte co stím,když se chci přihlásit na PS store tak to napíše: You must sign in with the account that is linked with this system . neví te stím ? :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.