Guest huhulák Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 jak zespodu a nahoře prosvítají diody nebo co to je , tak kousek místa je světlý kousek tmavý , světlý, tmavý. Zasahuje to tak 1 cm od okrajů nahoře a dole, Je to normální takový nerovnoměrný osvětlení u okrajů ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 no mne to dela taky ... ale da se na to zvyknout ;) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest huhulák Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 tak to jsi mě uklidnil , myslel jsem že to je nějaká vada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 neviem co presne myslis ale displej mam osvetleny rovnomerne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 neviem co presne myslis ale displej mam osvetleny rovnomerne :)ja tez, jen nemit ten jeden DP, tak by to byl luxusni kousek :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 no on mysli takove ty smouhy dole z osvetleni ... nejlepe to jde videt na bilem pozadi napr pri gamebootu jestli se poradne podivate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 no ja to mam rozmrdaný takto...ale pokud tam neni jen cerna obrazovka coz tak to poznat neni...nekde je to svetlejsi a nekde tmavsi...tak presne to vipada aji nazivo...no a este ty 3 hnusny bili tecky...fuj fuj fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 no jo presne to ... a na bilem pozadi jsou videt tmavsi mista ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 bili pozadi je bili..s tim ja problem nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 tak to mam zas divne ja :D sice to neni moc videt ... ale kdyz se poradne soustredim tak jo ... ale vetinou je mi to jedno fakt to uz prehlizim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 Me zase pri cernym pozadi jsou videt ve spodni casti tri svetly velky pruhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Jind005 Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 Jak se tak divam tak jsem to celkem stim jednim death pixelem uplne u kraje hodne vyhral :) ani na LCD k PC nemas zarivky rovnomerne :) to je normal.. Ale spise co bych bral by bylo zapnuti a vypnuti podsviceni klaves nekdy kdyz hledam neco pod displayem vzdycky zmacknu to druhe :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest huhulák Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 no on mysli takove ty smouhy dole z osvetleni ... nejlepe to jde videt na bilem pozadi napr pri gamebootu jestli se poradne podivate jo přesně to, hlavně dole, je tam zebrování jak svině, hlavně je to vidět při pohledu z úhlu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smarter Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 no ja to mam ro...daný takto... No tak! Myslime trosku na uroven komunikace :shock: Jinak ja ty svetelny rozdily skoro nedokazu rozlisit, nekdy se mi zda ze je nejaky misto tmavsi, ale za chvili uz ho nevidim, o pravidelny mrizce se tedy rozhodne neda mluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 ja nemam ani jeden d.pixel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest huhulák
jak zespodu a nahoře prosvítají diody nebo co to je , tak kousek místa je světlý kousek tmavý , světlý, tmavý. Zasahuje to tak 1 cm od okrajů nahoře a dole, Je to normální takový nerovnoměrný osvětlení u okrajů ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts