tuningo Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 Zdravím, mám Xbox 360 E 500GB. Pokouším se celý den připojit xbox k wifi ale bohužel bez úspěchu. Při testování mi vždycky vyhodí hlášku: Test Failed. There's a problem with your connection. Select More Info for a description of the problem amd how you can fix it. Can't connect to your wireless network. Make sure you're connecting to the correct wireless network. Router D-link 524. Pc, ntb, mobily a tiskárna fungujou v pořádku. Prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartyMenCze Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 A máte možnost se připojit k jiné wifi než k té vaši ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tuningo Odesláno Leden 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 Ano. Zkoušel jsem se připojit k sousedovi a pořád to stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartyMenCze Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 A přes kabel jste to zkoušel? Co se tak dívám na jiné fora tak problém je vždy v routeru :/ . Ale když vám to nejde ani u souseda... Takže bych zkusil připojit xko s netem přes kabel, pokud by to dále nešlo tak si už nevím rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tuningo Odesláno Leden 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Jo to jsem zkoušel taky, ale nepomohlo. Dnes ráno jsem se zkoušel z pr*dele připojit a už to funguje. Nevím v čem byl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kupix Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Možná stačilo restartovat router Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kupix Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Tak jsem to řešil i já dnes a původ problémů ?? Prkotina ... Špatně napsané heslo do sítě 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tuningo
Zdravím,
mám Xbox 360 E 500GB. Pokouším se celý den připojit xbox k wifi ale bohužel bez úspěchu.
Při testování mi vždycky vyhodí hlášku:
Test Failed.
There's a problem with your connection.
Select More Info for a description of the problem amd how you can fix it.
Can't connect to your wireless network. Make sure you're connecting to the correct wireless network.
Router D-link 524. Pc, ntb, mobily a tiskárna fungujou v pořádku.
Prosím o radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.