biggrr Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Ahoj, přemýšlím že bych si koupil xbox one ale chci se napřed na něco zeptat. Jdou hry přímo z xboxu one streamovat na twitch.tv ? Bez použití externího zařízení ? Jestli ne, doporučíte mi nějakou externí kartu pro streamování z xboxu one ? Jestli by byla i možnost v 60 fps ? Když si koupím nějakou bazarovou hru, třeba battlefield 4, nebo far cry 3, a budu si chtít zahrát online multiplayer, půjde mi to normálně nebo budu muset dokupovat nějaký kod pro zprovoznění MP ? Chtěl bych hrát především FPS hry, a tak se ptám, bude stačit tento monitor ? BenQ EW2740L Nebo se vyplatí si připlatit za tento BenQ XL2720Z, nebo je to už zbytečné vyhazování ? Zatím asi vše, jestli budu ještě mít nějaké otázky, tak se ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 stream jde přímo z ONE je tam aplikace twitch. battlefield nepotřebuje online pass. myslím že ani far cry. monitor nevím. raju na tv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Jde streamovat primo,online passy na mp jsou zruseny takze multak u bazarovek normalne hrat muzes,u monitoru bych resil hl.odezvu,nebo to pichni na telku[emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggrr Odesláno Leden 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 No telku nemam a ani nechci, má daleko větší odezvu než monitor, tak asi vezmu ten 1 monitor BenQ EW2740L aspoň ušetřím. A ještě dotaz, když začnu instalovat nějakou hru, za jak dlouho ji mohu hrát ? Prej to jde ještě než se celá stáhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Jj, ja to nikdy nekoumal,ale melo by to byt cca 50% nainstalovane hry a uz muzes hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolombátor1 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Ahoj, mám dotaz. Nemůžu ve Forze 5 na Xbox One nastavit hru pro dva hráče. Přes offline a rychlou hru se dostanu na splitscreen a když chci na ovladači aktivovat druhého hráče tak mě to hodí zpět. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motas666 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Nemáš v nastavení ovladačů oba dva ovladače přiřazeny k jednomu hráči? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Mas vytvorene na xku dva profily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartiik44 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 k té instalaci her - je to jak u jaké hry.. u nějaké to nejdu vůbec, u nějaké můžeš hrát již při stažených 50% a u nějaké už i při 20% :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggrr Odesláno Leden 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Aha ttj. A k tomu streamování sem četl že může streamovat jenom 5 minut, a ta kvalita prý není moc valná, nevyplatí se tedy koupit nějaké externí zařízení ? od avermedia ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Streamovat muzes celej den. Jen videoklipy jde nahravat max 5min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggrr Odesláno Leden 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 A co disk ? Je dost veliký ? vejde se tam hodně her ? a šel by tam nějak připojit externí disk a na něj instalovat hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 externí jde. usb3.0 mě těch 500GB zatím stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Krejčík Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 To by me take zajimalo, ma 500 gb, xbone mam asi 2 mesice, celkem 14 her a par aplikaci a jsem na 35% vyuziti disku, vetsi se nedela a na usb instalpvat nejde, takze co si sakra pocnu az ho zaplnim? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Krejčík Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Aha ja to zkousel s flashkou a nevyslo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 externí hdd jde. nesmíš tam cpát posr...anou flašku 32 GB.. jinak se prodává balení myslím že advanced warfare a sunset overdrive kde je 1TB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggrr Odesláno Leden 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 no ale já bych chtěl balení s kinect a tam je jenom 500 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Krejčík Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Tak jsem si zaplatil ea access a zbyva mi hodne malo, tak koukam po externaku. Nejaka doporuceni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 ja mam tenhle a nemuzu si stěžovat sehnal jsem o v okay za 1699kc http://www.czc.cz/wd-elements-portable-1tb-cerna/126730/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Cokoliv s usb 3.0 a je to...žádný laborování s tím.. Sunset Overdrive konzole je ale jen 500GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.