spuch Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Cau lidi mam dotaz jestli jde propojit pc s ps4 bezdratove treba jak na ps vite nebo s telefonem diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 To by mě taky zajímalo. Třeba jestli jde i připojit nějaká klávesnice nebo táák. Jelikož jsem v PS novej tak teď na vše přicházím. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zbynek13 Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Telefon muzes propojit ale musis stahnout appku a pak v menu zapnou propojeni O pc nwm jestly to jde ja treba pouzivam mobil jako ovladac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Jak se ta Appka jmenuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 punit50 Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Playstation App https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scee.psxandroid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spuch Odesláno Leden 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Telefon muzes propojit ale musis stahnout appku a pak v menu zapnou propojeniO pc nwm jestly to jde ja treba pouzivam mobil jako ovladac Tu aplikaci mam uz davno slo mi jen o to prenest obraz do pc kdyz se nekdo diva na telku tak at muzu hrat na pc na monitoru nemam hdmi vstup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
spuch
Cau lidi mam dotaz jestli jde propojit pc s ps4 bezdratove treba jak na ps vite nebo s telefonem diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.