Zavorka Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Zdravím lidi, sháním někoho na kooperaci, splnit 2 ajchy. Kdyžtak GamerTag: Zavorka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Mužů se přidat gt:amgmaniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 chci se zeptat asi na jasnou otazku, coop jde jen s goldem? chtel bych zkusit dobit treba jednu pevnost ve dvou..jeste jsem coop nejel v nicem, zajimavy ale..bohuzel gold nemam ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Jo, bohuzel k tomu potrebujes gold.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Překvapivě, ale díky za potvrzeni, jen že pokaždé když hru pouštim tak mi to dává na výběr i online spuštění.. Malinko jsem dával pak naději i tomu ze to by to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Rad se pridam psn: jardaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Jde to do kupy s PS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Aha nejde já si nevšiml pronim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 V pohodě, to by bylo moc dokonalý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Ahoj taky ty ajchy potrebuju, kdyby nekdo mel chut budu moc rad:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 Vazne se nikdo nenajde:/ otazka 15min. Prosim prosim[emoji14] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 zkus FB Far Cry 4 nebo jiný fora často vidím že lidi hledaj společníky na Trophy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.